Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Gelificacion")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 7528

  • Page / 302
Export

Selection :

  • and

Deformation and fracture of wheat, corn and rice starch gels in lubricated and bonded uniaxial compression = Déformation et rupture des gels d'amidons de blé, de maïs et de riz soumis à une compression uniaxiale, en milieu lubrifié ou nonCHRISTIANSON, D. D; CASIRAGHI, E. M; BAGLEY, E. B et al.Carbohydrate polymers. 1986, Vol 6, Num 5, pp 335-348, issn 0144-8617Article

A research note. Characterization of a crude kiwifruit pectin extract = Note de recherche. Caractérisation d'un extrait brut de pectines de kiwiLODGE, N; NGUYEN, T. T; MCINTYRE, D et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 4, pp 1095-1096, issn 0022-1147Article

Structure of acid casein gels. A study of gels formed after acidification in the cold = Structure des gels de caséine acide. Analyse des gels formés après acidification à basses températuresROEFS, S. P. F. M.Netherlands milk and dairy journal. 1987, Vol 41, Num 1, pp 99-101Article

Effet de la qualité du surimi sur la réaction de réticulation des chaines lourdes de la myosine au cours de la prise en masseNUMAKURA, T; SEKI, N; KIMURA, I et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1987, Vol 53, Num 4, pp 633-639, issn 0021-5392Article

Kinetics of starch gelatinization during extrusion cooking = Cinétiques de gélification de l'amidon au cours de la cuisson-extrusionBHATTACHARYA, M; HANNA, M. A.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 764-766, issn 0022-1147Article

Gelation of pectinic acids in the presence of calcium counterions = Gélatinisation des acides pectiniques en présence de contre-ions calciumTHIBAULT, J. F; RINAUDO, M.British polymer journal. 1985, Vol 17, Num 2, pp 181-184, issn 0007-1641Article

Covalent polymerization of acidic subunits on heat-induced gelation of soybean glycinin = Effets de la polymérisation covalente des sous-unités acides sur la gélification thermique de la glycinine de sojaYAMAGISHI, T; TAKAHASHI, N; YAMAUCHI, F et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 4, pp 207-212, issn 0009-0352Article

Evaluation of molecular interactions in myosin, fibrinogen, and myosin-fibrinogen gels = Evaluation des interactions moléculaires entre la myosine, le fibrinogène et dans les gels mixtes myosine-fibrinogèneFOEGEDING, E. A; DAYTON, W. R; ALLEN, C. E et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1987, Vol 35, Num 4, pp 559-563, issn 0021-8561Article

Interactions in protein/polysaccharide/calcium gels = Les interactions dans les gels de protéines-polysaccharides-calciumBERNAL, V. M; SMAJDA, C. H; SMITH, J. L et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1121-1136, issn 0022-1147, 6 p.Article

Factors affecting heat-induced gel formation of bovine serum albumin = Les facteurs influençant la gélification, induite par la chaleur, de la sérumalbumine bovineYASUDA, K; NAKAMURA, R; HAYAKAWA, S et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 5, pp 1289-1292, issn 0022-1147Article

Gelation characteristics of whey proteins and β-lactoglobulin = Caractéristiques de gélification des protéines de lactosérum et de la β-lactoglobulineMULVIHILL, D. M; KINSELLA, J. E.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 9, pp 102-111, issn 0015-6639, 6 p.Article

Hysteretic effect of step by step heating on the restriction of gelatinization of legume starch = Effet d'hystérésis du chauffage étape par étape sur la restriction de l'empesage de l'amidon de légumineuseMINAGAWA, K; OHKURA, T; GOSHIMA, G et al.Stärke. 1987, Vol 39, Num 7, pp 241-246, issn 0038-9056Article

Les sols et les gels de sardine induits par les sels de lithium et les dérivés HSCNNAKAYAMA, T; KANOH, S; NIWA, E et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1987, Vol 53, Num 4, pp 659-664, issn 0021-5392Article

A research note. Phase transitions of wheat starch-water systems containing polydextrose = Note de recherche. Changements de phase des systèmes aqueux d'amidons de blé contenant du polydextroseKIM, K. O; HANSEN, L; SETSER, C et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 1095-1097, issn 0022-1147Article

Thermal transitions in myosin-ANS fluorescence and gel rigidity = Les transitions thermiques lors du développement de la fluorescence et de la rigidité du gel de myosine marquée à l'anilino-1-naphtalène-sulfonate-8WICKER, L; LANIER, T. C; HAMANN, D. D et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 6, pp 1540-1562, issn 0022-1147, 5 p.Article

A research note. Protein-protein interaction of fish myosin fragments = Note de recherche. Interactions protéines-protéines des fragments de myosine de poissonTAGUCHI, T; ISHIZAKA, H; TANAKA, M et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 4, pp 1103-1104, issn 0022-1147Article

Gelling properties of apohemoglobin S alone and in mixtures with hemoglobin SCAMPBELL, B; FRONTICELLI, C; ZACHARY, A et al.The Journal of biological chemistry (Print). 1986, Vol 261, Num 9, pp 3931-3933, issn 0021-9258Article

Induction du modori (dégradation des gels de poisson survenant à 60 degrés C) dans les préparations de myosine de poisson tambourSHIMIZU, Y; NOMURA, A; NISHIOKA, F et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1986, Vol 52, Num 11, pp 2027-2032, issn 0021-5392Article

The effect of fatty acid spin labels upon starch = Influence des labels de spins des acides gras sur les amidonsNOLAN, N. L; HOSENEY, R. C; FAUBION, J. M et al.Cereal chemistry. 1986, Vol 63, Num 4, pp 291-294, issn 0009-0352Article

Gelatinisation of starches of different amylose/amylopectin content. A study by differential scanning calorimetry = La gélatinisation des amidons ayant différentes teneurs en amylose et en amylopectine. Etude par calorimétrie différentielle à balayageRUSSELL, P. L.Journal of cereal science (Print). 1987, Vol 6, Num 2, pp 133-145, issn 0733-5210Article

Synergistic interaction between kappa-carrageenan and locust-bean gum in aqueous media = Interaction synergique entre le kappa-carraghénane et la gomme de caroube en milieu aqueuxTAKO, M; NAKAMURA, S.Agricultural and biological chemistry. 1986, Vol 50, Num 11, pp 2817-2822, issn 0002-1369Article

Alpha-s1-casein film prepared using transglutaminase = Un film de caséine-αs1 obtenu avec la transglutaminaseMOTOKI, M; ASO, H; SEGURO, K et al.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 4, pp 993-996, issn 0002-1369Article

Thermal coagulation of oat globulin = Coagulation thermique des globulines d'avoineMA, C. Y; HARWALKAR, V. R.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 4, pp 212-218, issn 0009-0352Article

Immobilization of yeast cells by internal gelation of alginateJOHANSEN, A; FLINK, J. M.Enzyme and microbial technology. 1986, Vol 8, Num 3, pp 145-148, issn 0141-0229Article

FXIII induced gelation of human fibrinogen: an alternative thiol enhanced, thrombin independent pathwayBLOMBACK, B; PROCYK, R; ADAMSON, L et al.Thrombosis research. 1985, Vol 37, Num 5, pp 613-628, issn 0049-3848Article

  • Page / 302